Nagelstudio Sidejo Nails Nieuwehorne

 RECENSIES

 
korsman
2½ jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 23-05-2011
nagelstyliste in nieuwehorne

eens sidejo nails en je wilt nooit meer een andere nagelstyliste!!
de nagels blijf lang mooi en krijgt ook veel complimenten van andere mensen.
je kunt ut zo gek niet bedenken of ze krijgt het wel voor elkaar,
ze denkt mee en adviseert je voor het beste resultaat.
de sfeer is daar gezellig altijd wel lol, maken leuke gespreken.
ze geeft je top kwaliteit nagels!!

Positief beoordeeld
bessie
1 maand actief op Marktplaats | Geplaatst op 16-05-2011
Nailstyling, nailart enz... in G'Dyk

Nu ruim een jaar klant bij Sidejo nails. Een geweldige ervaring waar je prachtige nagels en dus vezorgde handen aan overhoud! Helder en duidelijke werkwijze. Niks moet, bijna alles kan. Laat je nagels schitteren met behulp van Sidejo nails, dan ben je in, en krijg je letterlijk, goede handen!!

Esther

Positief beoordeeld
Marieke (neem contact op)
1 jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 15-05-2011
Marieke in Wilhelminaoord

SInds december 2010 kom ik bij Sietske. Ik ben erg tevreden! De nagels zien er altijd verzorgd en natuurlijk uit, blijven goed zitten. Ik ga eens in de 4 weken ernaar toe om bij te laten werken. Het is er ook gezellig. Sietske denkt mee en adviseert. Ze doet dit erg goed en professioneel. De prijs-kwaliteitverhouding is prima. Mocht er een keer iets zijn, een nagel scheurt of iets dergelijks, dan kun je ook altijd bij haar terecht! Ik zou haar iedereen zonder enig voorbehoud aanbevelen!

Positief beoordeeld
deJong
4½ jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 02-02-2011
nagelbehandeling in Nieuwehorne

Ik heb al ruim 3 jaar goede ervaringen met Sidejo nails, Ze heeft alle kleuren en niets is haar te gek!! Prijs en kwaliteit verhouding is super!

Positief beoordeeld
Harry
4½ jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 06-09-2010
O.a. mijn bruidsnagels in Nieuwehorne

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Sidejo Nails. Ik heb zelf problemen met mijn nagels vanwege exceem. Het heeft mij heel wat moeite gekost om een nagelstylist te vinden die uberhaubt de moeite wilde nemen om naar mijn nagels te kijken. Bij Sidejo Nails was ik gelijk welkom. Niet om gelijk nagels te nemen, maar om eerst even rustig naar mijn nagels te kijken. Niks is onmogelijk en er wordt goed gekeken naar je situatie. Lijkt het Sidejo Nails niet verstandig (vanwege gezondheidsredenen bijvoorbeeld) of vind ze je keuze (kleuren of combinaties) niet een goede, dan wordt dit ook eerlijk gezegd.
Maar niet getreurd: een verkeerde keuze maken is bijna onmogelijk. Met 300 verschillende kleuren/glitters in het assortiment, zit er altijd wel wat voor je bij.

Maar ook heel belangrijk, je krijgt niet alleen mooie nagels die lang blijven zitten, je krijgt ook de gezelligheid erbij!

Kortom: ik ben een tevreden klant.

Positief beoordeeld
Bergsma
4½ jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 09-07-2010
Hiltje in joure

In 1 woord.. TOP!

Ben altijd zeer tevreden, heb nooit problemen, er is een zeer ruim assortiment, altijd vol met nieuwe iedeén en staat altijd voor je klaar

Nog maals in 1 woord.. TOP!

Positief beoordeeld
meisje_c14 (neem contact op)
2½ jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 04-07-2010
acriel nagels in nieuwehorne

bij sidejo nails, is het niet alleen maar het goede werk wat ze aflevert maar ook gewoon allles er om heen. ze heeft een verzorgde ruimte,, Ze maakt altijd alles van te voren schoon, plaats alles weer terug onder het nagels zonder dat je er ook maar last van hebt. je hebt voorbeeld boekjes waar je uit kan kijken,, voorbeelden van nagels ( met de kleuren ),. erg handig al zeg ik het zelf.. en als ze het zelf niet mooi vind zegt ze dat ook, het is een hele aardige vrouw waar je ontzettend lol mee kan hebben onder het nagelen, zonder de kwaliteit te onder drukken.. ze levert prachtige nagels af...

tis er ook maar net hoe je er zelf mee omgaat ;)

Liefs Cecilia ( meisje 17 jaar )

Positief beoordeeld
tialda_iedema
2½ jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 21-12-2009
Nagels in Franeker

Ik ben bij Sidejo nails terecht gekomen via een vriendin en sind ik bij Sidejo nails mijn nagels laat doen krijg ik van iedereen complimenten over hoe mooi ze zijn!
Heb nog nooit klachten gehad en ze blijven ook nog erg lang zitten!
Er zijn veel tijdschriften aanwezig met voorbeelden hierdoor krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is.

Het leukste aan SIdejo Nails vind ik dat ze de tijd neemt voor je en eerlijk is met wat je wel of niet zo moeten doen op je nagels!!

Tialda Iedema
Uit Franeker

Positief beoordeeld
M. de Vries
2½ jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 11-11-2009

Toen Sidejo Nails net op de markt was ben ik klant geworden. Een aantal weken later ben ik ermee gestopt. Een jaar later wou ik weer Sidejo nagels! Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb weer een afspraak gemaakt. Ik was gelukkig weer zeer welkom.

Ik ben zeer tevreden. Mijn nagels blijven lang mooi en krijg er veel complimenten. Er wordt voldoende tijd genomen om lekker te neuzen in alle voorbeelden die er staan en om te kijken wat je (deze keer weer) voor moois op je nagels wil. Genoeg keus!

Met vriendelijke groet,

Moniek

Positief beoordeeld
liefsxxalyanne
1½ jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 02-11-2009

Sinds juli 2008 laat ik mijn nagels bij sidejo nails doen. Zelfs nu ik in Zwolle woon! Ik blijf ervoor terug komen.. ben altijd erg tevreden over het resultaat! Van anderen krijg ik dan ook vaak complimenten over mijn nagels!

Alyanne

 Kijk ook op marktplaats voor de meest resente resensies

Top